voeten vrouw
Gastblogs

Mooie en verzorgde voeten binnen no-time

Het is belangrijk om je voeten te verzorgen. Helemaal wanneer je in sandalen gaat lopen of op slippers. Het is niet fijn om met onverzorgde voeten rond te lopen. Het kan geen kwaad om je voeten wat extra zorg te geven. Je voet verzorgen is eigenlijk iets wat je altijd zou moeten doen. Ze brengen je overal naartoe.

Lekker scrubben

Het is goed om je voeten te scrubben. Verwijder de dode huidcellen en laat je voeten zacht en soepel aanvoelen. De voeten worden hierna trouwens ook veel sneller en gemakkelijker bruin. Gebruik je eigen scrubzout of scrubgel terwijl je aan het douchen bent. Het is een goed idee om de rest van het lichaam ook mee te nemen. Je voeten zullen heerlijk zacht aanvoelen na een goede scrubbeurt.

Vijlen van de voeten?

Het klinkt raar, maar het werkt perfect. Iedereen die een eeltlaag onder de voeten heeft weet hoe belangrijk het is om het eelt weg te halen. Een eeltvijl doet de magie. Van grove en ruw ga je naar lekker zacht.

Eelt Sokken

Een andere manier om het eelt onder je voeten weg te halen is door eeltsokken te gebruiken. Ze schijnen goed te werken. Trek de sokken onder je normale sokken aan en de huid zal week en zacht worden. In een week zal het eelt verdwenen zijn.

Hydrateren

Het is belangrijk om je voeten goed te verzorgen door ze te behandelen met een hydraterende bodylotion of een voet crème. Doe dit voordat je gaat slapen. Het zal je voeten helpen om heerlijk zacht te worden en te blijven. Eelt krijgt zo ook minder kans. Het is belangrijk om goed voor je voeten te zorgen. Gebruik de tips die we hier noemden en schaf ook de juiste middelen aan om je voeten gezond te houden.

Dit vind je misschien ook leuk...