Vrouw met sinaasappel
Gastblogs

Rimpels verwijderen bij de huisarts

Stoort u zich al een tijdje aan de rimpels in uw gezicht? Misschien zijn het kraaienpootjes, of wellicht die ene fronsrimpel op uw voorhoofd. Veel vrouwen zouden graag wat willen doen aan hun rimpels, maar zien enigszins op tegen het bezoeken van een plastisch chirurg.

Vaak is dit namelijk geen goedkope ingreep, en u heeft ook niet echt een band met een dergelijke chirurg. Gelukkig biedt Huisartskliniek daarvoor nu een zeer passende oplossing. Zij leiden huisartsen speciaal op tot cosmetisch artsen, waardoor u gewoon bij u in de buurt eenvoudig rimpels kunt laten verwijderen bij een huisarts.

Huisartsen worden opgeleid tot cosmetisch arts

Steeds meer huisartsen sluiten zich bij Huisartskliniek aan en verrichten op bepaalde dagen cosmetische ingrepen. De kans is dus groot dat uw eigen huisarts daar ook al tussen zit. Dit zorgt voor veel mensen voor een veilig en vertrouwd gevoel. De drempel om rimpels te laten behandelen wordt zo namelijk een stuk lager.

Goedkoper dan een plastisch chirurg

Niet alleen is het laten behandelen van rimpels door uw huisarts vele malen vertrouwder, ook is het nog eens een stuk goedkoper. Zo kan dit al vanaf slechts 175 euro. Dit komt omdat de prijzen standaard vele malen lager zijn voor huisartsen dan voor een dure kliniek.

Vertrouwd en effectief bij uw eigen arts

Bent u dus op zoek naar een toegankelijke manier om van uw rimpels af te komen, en wilt u hiervoor ook niet al te veel betalen? Dan is het zeker aan te raden om eens te kijken of er in het netwerk van Huisartskliniek een cosmetisch arts bij u in de buurt is aangesloten.

Zo ziet u er binnen de kortste keren weer stralend uit. Vraag vandaag nog een consult aan bij een huisarts bij u in de buurt.

Dit vind je misschien ook leuk...